Evenimente de final ROMEDIN

În data de 14 martie 2016 proiectul ROMEDIN se încheie. Pentru a marca acest moment, în perioada 11-12 martie Fundația Desire, împreună cu partenerii săi din proiect, organizează la Casa Tranzit o serie de evenimente prin care contribuie la promovarea educației pentru dreptate socială.

 

comunicat_11_12 martie_ROMEDIN

În 11 martie 2016, începând cu ora 13.00 va avea loc conferința finală ROMEDIN. Ea oferă spațiu pentru dezbaterea despre relația dintre Școală și societate, cu participarea cadrelor didactice, părinților, reprezentanților din partea instituțiilor publice și organizațiilor partenere din proiect.

În data de 12 martie 2016, începând cu ora 13.00, artiștii coordonatori din cadrul Atelierului de educație vizuală și Atelierului de teatru comunitar, împreună cu copiii participanți, prezintă expoziția ROMEDIN (curatori Dénes Miklósi, Hermina Csala și Marika Miklósi) și spectacolul “Când voi fi mare (text: Petro Ionesco, regie: Lorand Maxim și Raul Coldea;). Începând cu ora 18.00 echipa proiectului ROMEDIN va participa la dezbaterea publică cu titlul „Pedagogie și egalitate socială”, organizată de și în Focus Atelier 2016 în colaborare cu Fundația Desire și Fundația Tranzit.


Posted

in

,

by

Tags: